Hoofdstuk 1

Er was eens… een ondernemende familie

Birgit en haar man leerden elkaar +20 jaar geleden kennen. Intussen zijn er drie kids, twee katten en één hond bijgekomen. Ze woonden lange tijd in de stad, vandaag in het groen. Maar belangrijker: ze droomden er al lang van om samen te ondernemen. Ondernemen in het groen weliswaar. Birgit is dan ook onze Green Executive Officer, zeg maar GEO. 

Hoofdstuk 2

Een groen probleem dat om een oplossing schreeuwt

Elk ondernemersavontuur vertrekt vanuit een probleem. Hier was het simpel: wat als je een groen hart hebt, maar geen échte groene vingers? En als je bovendien geen tijd hebt om constant naar de plantenshop te trekken? Laat staan dat je daar je weg vindt in het gigantische aanbod... Jawel, zo zijn er véél mensen! 

Hoofdstuk 3

Mission Possible

Die mensen wilden - en willen - we helpen. Veel onderzoek, denkwerk en gesprekken met experten later kwamen we tot een sterke formule. Een online shop is natuurlijk niet nieuw. Véél belangrijker zijn de juiste mensen, de juiste kwalitatieve leveranciers, goed transport, een consumentvriendelijke mindset... En yep, persoonlijke betrokkenheid. Vanuit die ingrediënten ontstond Greenable! 

Hoofdstuk 4

And there we go...

Bij Greenable omringen we ons met mensen die dezelfde kwalitatieve, zorgzame en duurzame waarden als ons nastreven. En voor de rest: keep it simple! Wij stellen speciaal voor jullie slimme plantenpakketten samen. Helemaal op maat! Je bestelt online, wij leveren netjes aan huis. En we voegen er een handig verzorgingsplan aan toe. Lekker gepersonaliseerd.

Hoofdstuk 5

Groeien en bloeien

We zouden nooit aan dit verhaal begonnen zijn zonder voorkennis. Doorheen de jaren deden we heel wat ervaring op qua ecologie, communicatie én ondernemen, drie belangrijke facetten in ons verhaal.

Help ons groeien door onze ambassadeur te zijn: via een positieve doorverwijzing, op social media, ... Wij trachten elke dag het beste van onszelf te geven. En dat alles met als belangrijkste doel: een groenere wereld. Of zeg maar, één grote Greenable Planet!  

Ontdek het aanbod